Hedwig Ydema

 

Mijn naam is Hedwig Ydema (1967). Ik ben een nuchtere, Friese boerendochter en moeder van een volwassen dochter en zoon. 

Mijn leven heeft zowel hoogte- als dieptepunten gekend. In mijn leven werd ik me bewust van mijn hooggevoelige talenten. Door de levenslessen op mijn pad werd ik telkens geraakt om aan mijn gevoel te beantwoorden.  Mijn "vaste" baan in de gezondheidszorg liet ik achter me in en in 2007 startte ik praktijk De Stroming. Hierbij ging 1 deur dicht maar vele deuren openden zich. Het leven ontvouwde zich als een bloem waarin ik mijn intuïtie en helende handen het werk mocht laten doen. Ook op deze reis werd een onbewust verlangen vervuld dmv. een eigen paard Ydwer. Dit paard voelde voor mij als een zielskontakt waarin wij samen mochten groeien en daarin cliënten mogen laten ervaren wat een paard jou wil laten voelen, sta in je kracht, neem je leiderschap, volg je verlangen.  Dit proces in bewustwording deel ik graag met cliënten op jouw innerlijke reis naar bewustwording en groei. Helaas is Ydwer plotseling overleden en kwam er een ander paard Elske op mijn pad. Dit paard werd mij aangeboden om te "lenen" en ben er blij mee. Ydwer en Elske hebben nog kennis met elkaar gemaakt en daar was diep zielskontakt.

Het volgen van mijn HART dat klopt altijd, dat wil ik graag meegeven / laten ervaren,  ieder op zijn eigen levensreis. 

Vanuit De Stroming ondersteun ik mensen door middel van Coaching, Shiatsu in combinatie  met het paard, (Zen) Shiatsu, Systemische opstellingen dagen in combinatie met het paard, Familie opstellingen 1 op 1 en in groepsverband en diverse cursussen Intuïtieve ontwikkeling en geef ik lezingen.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

DBA (Dutch Bodywork Academy): Shiatsu (zen), klassieke massage, voetreflexologie
Phoenix: Vrouwelijk Leiderschap, De kracht in je schaduw, Emotioneel lichaamswerk, Overgave en diverse systemische opstellingen dagen.
Coach Inn: Familieopstellingen/Organisatie opstellige
Caprilli coaching: basis opleiding paarden coaching
Evenwijs: Orthomoleculaire Voedingscoach, Energiewerk
Kifungo: vervolg opleiding paardencoaching systemisch/ sjamanistisch werken met paarden
Ik vind het belangrijk dat mijn kennis up-to-date blijft. Daarom heb ik verschillende soorten nascholingen gevolgd zoals Dorn therapie, Orthomoleculaire voeding en Guasha. Elk jaar volg ik diverse nascholingen deze zijn nodig om aan de voorwaarden van de beroepsvereniging te voldoen.

De foto's op deze website zijn copyright fotografie Henk Bootsma, Martina Ketelaar,  

Neem contact met mij op!
Wil jij meer weten over de therapieën die ik geef? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Mijn ervaring van bewustwording gun ik iedereen: wees welkom om mee op reis te gaan!

 

 

 

 

DSC_9423.jpg