Hedwig Ydema

Een video van mijn praktijk kun je hieronder zien, kijk en luister!

 

Mijn naam is Hedwig Ydema. Ik ben een nuchtere, Friese boerendochter en moeder van een volwassen dochter en zoon. 

Mijn leven heeft zowel hoogte- als dieptepunten gekend. In mijn leven werd ik me bewust van mijn hooggevoeligheid. Door de levenslessen op mijn pad werd ik telkens geraakt om aan mijn gevoel te beantwoorden.  Mijn "vaste" baan in de gezondheidszorg liet ik achter me en in 2007 sprong ik in het diepe en startte praktijk De Stroming. Hierbij ging 1 deur dicht maar vele deuren openden zich. Het leven ontvouwde zich als een bloem waarin ik mijn intuïtie en helende handen het werk mocht laten doen. Ook op deze reis werd een onbewust verlangen vervuld d.m.v. een eigen paard Ydwer. Dit paard voelde voor mij als een zielskontakt waarin wij samen mochten groeien en daarin cliënten mogen laten ervaren wat een paard jou wil laten ervaren, sta in je kracht, neem je leiderschap, volg je verlangen.  Dit proces in bewustwording deel ik graag met cliënten op jouw innerlijke reis naar bewustwording en groei. Helaas is Ydwer plotseling overleden. Op dit moment maak ik gebruik van het Friese paard Elske. 

Ik geloof dat je als mens geleid kunt worden door je spirit, vanuit je ziel en ook door de gidsen. Deze kun je beter horen door je hoofd en de ratio even uit te zetten. Als ik een workshop voorbereid en daar even op mediteer, dan komen de ideeën als vanzelf. Ik download ze als het ware uit de kosmos en schrijf dan zo een reeks oefeningen op. Maar hoe het precies werkt, weet ik niet. Wel dat ik van jongs af aan een grote gevoeligheid heb voor ruimtes, sferen en mensen. Prikkels als fel licht, hard geluid of veel mensen zijn snel te veel voor me. Ik heb mensen snel door, als ze liegen of als ze iets anders willen dan dat ze zeggen. Dat heeft me als kind ook in de weg gezeten. Dan wist ik niet wat met al die informatie aan moest en nam de ellende van de ander over. Ik voel nog steeds snel bij andere mensen waar ze tegenaan lopen of waar hun potentie zit. Ik kan hun blokkades voelen. Ik kan mijn hooggevoeligheid en Friese nuchterheid juist inzetten om mensen te ondersteunen op hun levenspad.

Graag loop ik een stukje mee op jouw levensreis. 

Vertrouwen en veiligheid zijn voor mij de  basis voor een traject/behandeling aan te gaan. 

Vanuit De Stroming ondersteun ik mensen door middel van Coaching, (Zen) Shiatsu, Systemische opstellingen dagen in combinatie met het paard, Familie opstellingen 1 op 1 en in groepsverband en geef ik cursussen Intuïtieve ontwikkeling en lezingen.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

DBA (Dutch Bodywork Academy): Shiatsu (zen), klassieke massage, voetreflexologie
Phoenix: Vrouwelijk Leiderschap, De kracht in je schaduw, Emotioneel lichaamswerk, Overgave en diverse systemische opstellingen dagen.
Coach Inn: Familieopstellingen/Organisatie opstellingen
Caprilli coaching: basis opleiding paarden coaching
Evenwijs: Orthomoleculaire Voedingscoach, Energiewerk
Kifungo: vervolg opleiding paardencoaching systemisch/ sjamanistisch werken met paarden

Masterclass voor therapeuten Rad van Avontuur, regressie en reïncarnatie therapie bij Maarten Oversier. 
 
Ik vind het belangrijk dat mijn kennis up-to-date blijft. Daarom heb ik verschillende soorten nascholingen gevolgd zoals Dorn therapie, Orthomoleculaire voeding en Guasha.  

De foto's op deze website zijn copyright fotografie Henk Bootsma, Martina Ketelaar,  

 
Wil jij meer weten over de therapieën die ik geef? Ook kun je terecht voor het geven van lezingen.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op. 

 

9353.jpg