• DSC_9367.jpg
  • DSC_9391.jpg
  • DSC_9427.jpg
  • DSC_9437.jpg
  • DSC_9438.jpg
  • DSC_9462.jpg
  • DSC_9472.jpg
  • DSC_9503.jpg
  • DSC_9405.jpg
  • DSC_9355.jpg
  • Pauw.jpg

Ervaringen

Op deze pagina vindt je de ervaringen van een aantal van onze cliënten en cursisten.

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Verdieping, intuïtie volgen en uitdragen in het dagelijks leven. Zeer geschikt voor eigen ontwikkeling en inzichten. Opstellingen Fenomenaal. 

Alie

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Ik heb geleerd om op mijn intuïtie te vertrouwen, laagdrempelig wat heel fijn is. 

Maaike

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Een hele fijne warme locatie en begeleiding en dat er echt een groep is ontstaan en groei in mezelf, niks zweverig.

Sandy

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Geeft veel inzicht, gevoel volgen dat klopt, geleerd om me af te sluiten voor gevoelens en meningen van anderen. 

Catharina

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Veel praktijkoefeningen en dat alles energie is, zou het iedereen aanraden, 4 avonden te kort. 

Sandra

Shiatsu

Hedwig is een ontzettend lieve en professionele vrouw die je op vele
vlakken kan helpen. Ze weet wat ze doet en ook haar locatie is erg
bijzonder. In welk seizoen dan ook, je loopt altijd door een oase van
rust. Dit maakt haar en haar bedrijf erg bijzonder. Daarnaast is
Hedwig ook een ontzettend gezellig persoon!"

Martina

Cursus Intuitieve ontwikkeling

Hedwig is een hele bijzondere, rustige en lieve vrouw, waar je je meteen thuis bij voelt. Ze heeft me goed geholpen bij mijn innerlijk proces. De cursus heeft mijn leven veranderd. Ik heb belangrijke inzichten ontvangen, ben compleet verrast van de dingen die ik heb mee mogen maken tijdens de avonden en heb genoten van deze "reis" die ik gemaakt heb. Je voelt je weer als herboren. Een aanrader voor een ieder die spirituele groei en bewustwording wenst. 

Gedicht  "Natuurlijk thuis"

Daar, 

in de verte

vliegt een vogel

ontspannen en zonder doel.

Het brengt mij dicht bij mijn gevoel,

en daar hoor ik de ruisende zee

Het neemt me mee naar intense dankbaarheid en ultieme vrijheid 

terwijl mijn oog valt op de schittering van de zon

op het water zie ik even later

de golven uiteenspatten en stromen

Ik ben zojuist weer thuis gekomen.

 

 

 

 

 

Hester

Cursus Intuitieve ontwikkeling

Hedwig deelt met veel warmte haar gaven en inzichten. Ik heb er van genoten ook van de groepsgenoten, de sfeer en de veiligheid. Een aanrader!

 

Hannie

Cursus Intuitieve ontwikkeling

Deze cursus heb ik als inspirerend ervaren. De opstellingen hebben mij geraakt. Verbazend dat je intuïtie zoveel waardevolle informatie kan geven.  Ik zou het mensen aanraden die veel in hun hoofd zitten. 

 

 

Wiepkje

Shiatsu

Ik ben Lize (8 jaar) en als ik naar Hedwig ga denk ik yes eindelijk weer eens naar haar toe want ik durf daar alles te zeggen en kan ik mijn gevoel kwijt zonder dat er rare blikken op worden gezet. Ik heb er ook heel veel aan. Mijn problemen worden hier opgelost en trouwens het is ook zo leuk omdat Hedwig zo super lief is. 

 

 

Lize

Shiatsu

Wat fijn dat je op mijn pad bent gekomen. Ik heb mogen ervaren je je bij mij goed hebt aangevoeld waar letterlijk mijn blokkades zitten. Ik voel dat ik weer beter in mijn lichaam zit en bewuster ben van mijn patronen. Ik voel me een prettiger mens worden door jou. 

Dank je wel!

 

Tineke

Shiatsu in combinatie met coaching

 

Iedere keer bespreken we een "vraagstuk" die (spontaan) in het moment opkomt. Je helpt mij om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen, geeft me inzichten die ik op dit moment zo nodig heb. Steeds een stapje dichter naar mezelf toe. Prachtig wat je doet, hoe je het doet! Soms confronterend maar altijd liefdevol en open. De combi van de begeleiding in woorden, het geven van inzichten met shiatsu is erg bijzonder en super waardevol.

Tige tank!

 

Catharina

Stoelshiatsu bij bedrijven

Sinds enkele jaren doen we voor onze kantoormedewerkers stoelmassage door Hedwig Ydema

Hedwig komt bij ons op de zaak en elke medewerker krijgt en behandeling van ca. 15 minuten

We doen dit iedere maand.

Het voldoet ons en onze medewerkers erg goed

Voor onze bedrijfsvoering zien we dit in het kader van duurzame inzetbaarheid

Bouwbedrijf Bootsma Tirns

Systemische opstellingen met paarden

Ik heb Hedwig leren kennen via een vriendin van mij. Zij was erg enthousiast over de effecten van de paardencoaching. En zo ontmoeten wij elkaar op een network ontbijt. Daar was ze te gast en ik ben daar vast lid. Het klikte direct. Hedwig is een echt gevoelsmens en daar herken ik mezelf in. Ik was meteen geinteresseerd over het werk wat ze deed en ik voelde al snel dat ik ook (ooit) een sessie met een paard zou willen.

 

En enige tijd later was het zover. Ik nam de stap en maakte een afspraak. Hedwig informeerde me goed over wat ik kon verwachten en dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde. Want eerlijk gezegd ben ik best wat angstig voor paarden. Dat heeft ze helemaal bij me weggenomen. Eigenlijk zonder woorden. Ik wist nog niet wat mijn directe reden was voor de sessie, dus ik ben er open ingestapt. Hedwig voelde dit heel goed aan, en kon helemaal mee. Tijdens de sessie ontvouwde zich als vanzelf het thema.

 

Door haar heldere communicatie en het vragen of ik herkende wat ze me terugkoppelde, kon ik me helemaal openstellen voor wat er gebeurde. Ik voel een hartverwarmende betrokkenheid en passie bij Hedwig voor haar paard en voor mij als client. Ze volgt helemaal haar gevoel en is direct wanneer de situatie daar om vraagt en zacht als het zacht mag zijn. Maar altijd liefdevol. En dat spreekt me enorm aan. Voor mij is veiligheid en geborgenheid van groot belang om persoonlijke processen de ruimte te kunnen geven. Zonder oordeel. Daarnaast komt ze zeer professioneel en kundig over op mij. En dat geeft veel vertrouwen.

 

Na de sessie zijn er zoveel dingen in beweging gekomen. Alsof er uit het niets zaken in beweging kwamen die al vele jaren onzichtbaar waren of vast zaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer aangenaam verrast was over de effecten. 

 

Daarom wil ik Hedwig van harte aanbevelen aan iedereen die stappen wil zetten in persoonlijk ont-wikkeling. Het onderzoeken welke plaats je hebt in je familiesysteem en om zo weer de juiste plek in te nemen. Zodat het weer gaat stromen. Ik ben regelmatig hard aan het werk  geweest, maar dan veel tegen de stroom in. En sinds kort voel ik het weer stromen, maar dan met de stroom mee. Wat een heerlijk gevoel.

 

En deze stap kan spannend zijn. Maar Hedwig ondersteunt je daar uitstekend in en zal altijd zonder oordeel kijken naar wie je bent en is gericht op wat je op dit moment nodig hebt. Ik kijk al weer uit naar onze volgende afspraak!

Dankjewel Hedwig 

 

Iwan

Individuele paardencoaching

Onervaren en onbevangen ging ik de bak in met het mooie zwarte paard en wat het me bracht is bijna niet te beschrijven, echt zo bijzonder ,zo speciaal !! Ik ben er echt blij mee.

Dus Hedwig .Voor mij is zeker ook duidelijk dat dit jouw pad is.Samen met Ydwer ,je werkelijk prachtige locatie ,Joseph achter en naast je ,gaat het werkelijk stromen daar in Hidaard.

Je geeft mij kracht ,bewustwording, acceptatie, er mogen zijn. En dat kan alleen als jezelf een krachtige vrouw bent .

Door jouw coaching ,je intuïtie te gebruiken ,in de energie van de pion/issue te gaan staan en van daaruit mij puur te vertellen wat je voelde ,ervaarde ……maakte dat ik geraakt werd.

Door de handelingen van Ydwer ,de vertaling door jou .Waarna letterlijk en figuurlijk de shit los gelaten werd;-]Dat alles staat op mijn netvlies gebrand.Het blijft in mijn gedachten. Het wordt mij steeds duidelijker en voelt zo als een bevrijding .Dat ik mijn eigen leven meer mag gaan leven ;-]

Dus bij deze ;HEEL ERG BEDANKT !

Ria

Systemische opstellingen met paarden

Voor mij een heel bijzondere dag hier vandaag in Hidaard, zowel de sessie met Hedwig en het Friese paard Ydwer, als ook het lekkere eten van Joseph in de middag die hij gemaakt had. Een levenservaring rijker....

"Foar my in hiel bysundere dei hjirre hjoed yn Hidaard, sawol de sessie mei Hedwig en it Fryske hynder Ydwer,  In libbenserfaring wer ryker..."

Henk Bootsma