Agenda

Systemische opstelingendag met paarden in Hidaard vraaginbrengers volgeboekt, nog 2 plekken vrij voor representant

Dinsdagmiddag 17  december a.s. 

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Locatie: De Stroming Buorren 9   Hidaard

 

Vraaginbreng: 150 euro 

Vraaginbreng bedrijf in overleg

Representant: 50 euro (1e keer) vervolg 35 euro
Mogelijkheid tot 2 vraaginbrengers

Minimale deelname: 4 personen

Prijs is inclusief koffie/thee, versnaperingen en soep (zelf lunchpakket meenemen)

Outdoor kleren aantrekken

Een Systemische Coachdag met paarden wordt door velen als omslagpunt ervaren voor (levens)vragen, terugkerende issues en/of belemmerende overtuigingen waar je graag verheldering  en inzicht in krijgt en patronen van wil doorbreken.

De paarden zorgen tijdens deze volledig verzorgde dag voor een extra dimensie en unieke krachtige ervaring bij het systemisch coachen.

Bij deelname kan je van te voren aangeven of je een vraag in wilt brengen daar gaan we zeker mee werken.

Het paard geeft in eerste contact vaak aan waar de grootste behoefte is voor een vraagstelling, hier kunnen we dan ook mee gaan werken.  Mocht je door het paard uitgenodigd worden voor een vraagstelling worden de kosten voor een vraaginbreng berekend. Mocht je hier geen gebruik van maken kun je dit altijd aangeven.


Bij Systemisch coachen wordt niet slechts de individu gezien of gehoord maar wordt breder gekeken vanuit de systemen waar je onderdeel van uitmaakt. In eerste instantie is dat het systeem van herkomst met opeenvolgend andere systemen zoals o.a. je werk, je vrienden, je cultuur.
Deze vorm van coaching helpt je inzicht te krijgen in patronen die normaal gesproken verborgen blijven omdat ze zich diep in ons onderbewuste bevinden en/of hun oorsprong hebben in een ver (voorouderlijk) verleden. Tijdens een paardensessie vorm je een minikudde met het paard. Het paard bepaalt automatisch welke plek jij inneemt ten opzichte van haar/hem. Kies je geen richting of geef je niet duidelijk je grenzen aan, dan neemt het paard de rol van leider op zich. Dit maakt je direct bewust van je knelpunten.

Deze dag is voor iedereen toegankelijk die openstaat om naar de essentie van zijn/haar eigen wezen en systeem te kijken en daarin een beweging wil maken.

Deze dag staat in het teken van opstellingen met paarden. Er is de mogelijkheid om je vraag/thema in te brengen en m.b.v. het paard te kijken naar onderliggende aspecten.Het paard zorgt voor heling op zielsnivo waardoor je je eigen kracht gaat (her)ontdekken. De kracht van het paard is zonder oordeel en in het hier en nu aanwezig zijn.  Zij wijst je de weg. 

Representant: Als representant word je uitgenodigd voor een thema, persoon te gaan staan. Je gaat de emoties/ bewegingen voelen waarvoor je bent opgesteld. Onbewust maak je de bewegingen en voel je emoties van de persoon of het element waarvoor je bent opgesteld. Als representant heel je daardoor ook een stukje op je eigen thema.   

Ben je ook benieuwd naar jouw weg of je passie?
 .
Meer informatie kijk op www.destroming.frl

Wellicht tot ziens!

Meer informatie en opgave via email info@hedwigydema.nl of info@destroming.frl of telefonisch  06-30942112

 


Datum: dec 17, 2019 13:30:00

Meld u aan